Следвайте Гласове в ТелеграмНадявам се БСП да внесе вот на недоверие

...
Следвайте Гласове в ТелеграмНадявам се БСП да внесе вот на недоверие
Коментари Харесай

Сабрутев: Всички трябва да разберат Корнелия Нинова колко фактури за износ на оръжия за Украйна е разписала

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Надявам се Българска социалистическа партия да внесе избор на съмнение за политиката в бранш " сигурност ", тъй като най-накрая българското общество би трябвало да разбере Корнелия Нинова какъв брой фактури за експорт на оръжие за Украйна е разписала, ние имаме данни за това и би трябвало да се види къде е истината ", съобщи в понеделник вечерта в предаването " Денят с Веселин Дремджиев " депутатът от " Продължаваме промяната - Демократична България " Венко Сабрутев.

Миналия четвъртък (12 октомври) водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова се закани, че в случай че държавното управление оцелее при гласуването на вота на съмнение в петък, левицата ще стартира събиране на подписи за нов избор на съмнение, този път за политиката на кабинета за отбрана на националната сигурност и за защита.

Сабрутев, който е член и на парламентарната комисия по енергетика, отбрани и измененията в законодателството, с които се вкара въвеждащи такса от 20 лева./мВтч. за вноса и преноса на съветски газ. " Таксата, която наложихме със закон, дава отговор на стратегическите цели на Европейския съюз за понижаване на зависимостите от съветския газ. Все още има страни в Европа, които не престават да употребяват огромни количества и да са подвластни от съветския газ. Това са страните, които сега стачкуват против тази такса, Унгария и Сърбия ", съобщи той.

" Тръбата е българска, наша, издигната с парите на българския поданик, и ние сме в правото си да постановяваме всевъзможни спомагателни такси, които би трябвало да върнат тези 3 милиарда лв. инвестиция, която ние сме създали, с цел да изградим тази тръба. Ние нямаме ангажимент да поддържаме цената на съветския газ ниска ", акцентира Сабрутев.

Инфо: dnevnik.bg

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР